Στο δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και την ετοιμότητα των παικτών του Δικεφάλου για τα ντέρμπι, στάθηκε ο Εβγέν Σάκχοφ, στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς των «ασπρόμαυρων» με την Τσέλσι για το Europa League.

Για την ετοιμότητα της ομάδας και το πως περιμένει το παιχνίδι με την Τσέλσι, αλλά και τα συνεχόμενα ντέρμπι μίλησε ο Εβγέν Σάκχοφ, στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς των «ασπρόμαυρων» με την Λονδρέζικη ομάδα για το Europa League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ:

Για το πως περιμένει το παιχνίδι με την Τσέλσι: «Κοιτάμε μπροστά, είμαστε προετοιμασμένοι για όλα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν θα δείξουν πείσμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ: «Φυσικά θέλαμε να βρεθούμε στους ομίλους του Champions League. Θέλουμε να κάνουμε την προσπάθεια μας και σε αυτή τη διοργάνωση και στόχος μας είναι να περάσουμε από την φάση των ομίλων».

Για το τι περιμένει από την Τσέλσι: «Είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Έχουμε το δικό μας πλάνο και αυτό θα ακολουθήσουμε. Ξέρουμε ότι η Τσέλσι έχει ποιότητα, αλλά εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να δείξουμε τις ικανότητες μας».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ: «Το περιμέναμε. Είναι μεγάλη απόλαυση να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό και περιμένουμε αυτή τη σειρά των αγώνων».

Για το αν μπορεί να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στο Europa League: «Στόχος μας είναι να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Επόμενο παιχνίδι είναι αυτό με την Τσέλσι και προετοιμαζόμαστε για αυτό το ματς και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του: «Σε κάθε θέση υπάρχει ανταγωνισμός. Όλοι θέλουν να παίζουν και το σημαντικό είναι να περιμένεις την στιγμή και όταν είσαι έτοιμος να παίζεις».

Για το αν η ισοπαλία θα είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα: «Ο τρόπος παιχνιδιού μας είναι ένας. Είναι ο τρόπος να ψάχνουμε τι νίκη και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για αυτό».