Σκουρτόπουλος: Ο Γιάννης θέλει ειδική διαχείριση, ο Παππάς ξέρει γιατί είναι εκτός ομάδας

|
THESTIVAL TEAM

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε στην απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την προκριματική φάση καθώς επίσης και σε αυτή του Νίκου Παππά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στο «Sport FM» και αναφέρθηκε τόσο στην απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο όσο και σε αυτή του γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέφερε πως, «Είναι μια δύσκολη διαδικασία. Θα πω πώς έχουν τα πράγματα. Είμαστε σε επαφή με τον Γιάννη και τους ανθρώπους του. Πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με το νέο status του. Αν συνεχίσει την πορεία που έχει το επόμενο καλοκαίρι θα είναι στο Top 5 του ΝΒΑ. Θέλει ειδική διαχείριση. Υπάρχει επικοινωνία, καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη σωστή λύση.

Είπα ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν τον Σεπτέμβρη μαζί μας. Η διάθεση που είχα ήταν αυτή, από όσα συζητούσαμε, ότι θα είχαμε μια παρουσία του. Προέκυψαν πολλά. Το ΝΒΑ θα ξεκινήσει 20 μέρες νωρίτερα. Ο Γιάννης είναι το μεγάλο όνομα των Μπακς. Υπήρχαν εγκαίνια γηπέδων και καινούργια παπούτσια. Δεν γινόταν να λείπει ο Γιάννης από αυτή την κατάσταση. Ο Γιάννης είναι θετικός, δεν λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτό το κεφάλαιο. Θα πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά και στο τέλος να δούμε. Το θεωρώ πρόωρο αυτό, είναι μακριά ακόμα, δεν είναι τόσο εύκολα. Μεσολαβεί μια χρονιά. Στο τέλος όλης αυτής της κατάστασης θα βγει το τελικό συμπέρασμα.

Αν λείπει ο Γιάννης θα είναι πλήγμα για τη διοργάνωση. Ο Γιάννης είναι δημοφιλής και αγαπητό παιδί. Το θέμα ξεφεύγει. Για άλλες ομάδες είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα, όπως για τον Καναδά ή την Αυστραλία. Οι ΗΠΑ δεν ξέρουν ποιοι NBAers θα πάνε. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι τεράστια διοργάνωση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει παίκτης που δεν θέλει να παίξει σε αυτή τη διοργάνωση».

Σχετικά με τον Νίκο Παππά για τον οποίο ρωτήθηκε, «Ο Νίκος για κάποιους λόγους δεν ήταν στις επιλογές. Τους ξέρει, άσχετα αν δεν τους λέει. Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα, το είπα από την πρώτη ημέρα. Με τις κατάλληλες προϋποθέσεις το ξανασυζητάμε, αλλά πρέπει να γίνει κίνηση και από την πλευρά του»

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.