Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανακοίνωση στα social media, ενημέρωσε σχετικά με τα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι στο Stamford Bridge.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου έκαναν σαφές πως τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς που έχει οριστεί για τις 30 Νοεμβρίου, θα διατεθούν αποκλειστικά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μόλις τα παραλάβουν στα χέρια τους.

Μάλιστα, για την διαφύλαξη των συμφερόντων του κόσμου, προειδοποιούν πως θα κινηθούν νομικά απέναντι σε όσους «υπόσχονται» εισιτήριο για το παιχνίδι με τους «μπλε», εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη δίψα που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ρητά και κατηγορηματικά τους φιλάθλους για τη διαφύλαξη των συμφερόντων τους, πως δεν έχουν παραχωρηθεί εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα του Λονδίνου σε κανέναν και πως όλα θα διατεθούν μόνο μέσω της ΠΑΕ, μόλις τα παραλάβει.

Ως εκ τούτου όλες οι προσφερόμενες εκδρομές, που εγγυώνται και εισιτήριο για τον αγώνα, είναι αφερέγγυες και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κινηθεί με όλα τα ένδικα μέσα εναντίον όσων προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την δίψα των φιλάθλων μας.