Τη τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε σήμερα (18/09) το μεσημέρι ο Άρης, συνεχίζοντας την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ντιναμό Τιφλίδας (20/09, 18:00), στο πλαίσιο του Α’ Προκριματικού Γύρου του Basketball Champions League.

Σε μια από τις τελευταίες φάσεις της προπόνησης, ο Lucky Jones τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού και υποβλήθηκε σε εξετάσεις σήμερα (18/09) από τον γιατρό της ομάδας, Νίκο Κουκουλιά.

Ωστόσο, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης, ο Αμερικανός απέφυγε τα χειρότερα, όπως προέκυψε από τις εξετάσεις. Ο Αμερικανός παίκτης θα ταξιδέψει αύριο (19/09) το πρωί στη Γεωργία με την αποστολή του Άρη και θα ακολουθήσει ειδική αγωγή, προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί (20/09) την Πέμπτη, κόντρα στη Dinamo Tbilisi».

Ο Gary McGhee ακολούθησε για μια ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα, αλλά θα ταξιδέψει κανονικά στην Τιφλίδα.

Πριν από την προπόνηση έγινε ανάλυση της πρωταθλήτριας Γεωργίας με τη χρήση video.

Η αποστολή του Αρη αναχωρεί αύριο (19/09, 09:40) το πρωί για την Τιφλίδα με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη. Στην πρωτεύουσα της Γεωργίας αναμένεται να αφιχθεί νωρίς το απόγευμα (16:25 τοπική ώρα). Στις 20:00 το βράδυ (ώρα Γεωργίας), η ομάδα του Άρη θα προπονηθεί στο γήπεδο «Tbilisi Sports Palace», χωρητικότητας περίπου 10.000 θεατών, που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Πέμπτης (20/09) .