Για την τρίτη νίκη του Άρη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Super League μετά την επάνοδο του, μίλησε ο Πάκο Ερέρα, με τον τεχνικό των "κιτρίνων" να τονίζει πως απαιτεί από τους παίκτες του να έχουν διάρκεια και συνοχή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-0 επί του Λεβαδειακού:

«Το παιχνίδι ήταν πολύπλοκο, ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι σήμερα. Ο Λεβαδειακός με έκανε τη ζωή δύσκολη, αλλά τα καταφέραμε. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Υπήρξαν στιγμές που παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά και στιγμές που δεν αναγνώριζα την ομάδα μου, γιατί κάναμε κάποια εύκολα λάθη. Τέτοια παιχνίδια είναι απαιτητικά και εμείς πρέπει να είμαστε απαιτητικοί με τους εαυτούς μας. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο φέτος θα πρέπει να είμαστε απαιτητικοί. Σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ ευχαριστημένοι», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Έχω την απαίτηση να μην παίζουμε για μικρά διαστήματα. Πρέπει να έχουμε μια συνοχή και μια συνέχεια στα παιχνίδια. Κάλλιστα θα μπορούσα να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, αλλά έχω την απαίτηση να παίζουμε ακόμα καλύτερα».

Για την ευφορία του κόσμου που υπάρχει γύρω από την ομάδα:

«Δεν θέλω να επέμβω στην ευφορία του κόσμου. Μέσα στην ομάδα θα το ελέγξουμε. Διαχωρίζω τη χαρά από το γήπεδο. Πρέπει να διαχειριστούμε το συναίσθημα. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα και την κάνει μεγαλύτερη, το πως διαχειρίζονται τα μέλη της τέτοιες στιγμές».

Με αφορμή την απόκρουση πέναλτι του Κουέστα, ο Πάκο Ερέρα ρωτήθηκε για το αν νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του να τον φέρει στον Άρη:

«Νιώθω δικαιωμένος. Ο Χουλιάν έπαιζε στην Πολωνία, μου τον πρότεινε ένα φίλος και είναι μια επιλογή που δεν μετανιώνουμε. Είμαστε όμως ικανοποιημένοι και με τον Καντιμοίρη και με τον Αναγνωστόπουλο».

Για την είσοδο του Μανώλη Σιώπη στη θέση του Ματίγια είπε:

«Χάναμε έδαφος στο κέντρο, ο Ματίγια ήταν αρκετά κουρασμένος, οπότε με την είσοδο του Σιώπη είδαμε βελτίωση και γίναμε πιο γρήγοροι. Θα γίνει και στο μέλλον. Η ιδέα ήταν κλείσουμε στο κέντρο την ομάδα με τον Κολάσο, τον Μπάσα και τον Σιώπη. Για να αποφασίσω την 11αδα πρέπει να μελετήσω τον αντίπαλο καλά. Δεν μπορώ να πάρω την απόφαση μέχρι και 1-2 μέρες πριν τον αγώνα, για να ξέρω καλά τον αντίπαλο. Ο Σιώπης είχε καλή απόδοση και μπορεί να λειτουργήσει στο μέλλον».