Για τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ, την χρησιμοποίηση του στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά και το ματς που ακολουθεί με την Τσέλσι, μίλησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη επί του ΟΦΗ: «Είναι καλό για την ομάδα, γιατί χρειαζόμαστε κάθε βαθμό. Ήταν δύσκολο για εμάς γιατί δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, κυριαρχήσαμε στον αγώνα και τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την τοποθέτησή του στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής: «Ήταν μια απόφαση του προπονητή. Ήθελε να πιέσουμε ψηλά. Αυτό είναι ένα από τα δυνατά στοιχεία της ομάδας, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν όπου χρειαστεί».

Για τον Νίκο Καρέλη: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει καλή χημεία με τους μεσοεπιθετικούς. Του έλειψε το γκολ, αλλά έκανε καλό παιχνίδι. Έτσι είναι η δουλειά του επιθετικού και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει».

Για το ματς με την Τσέλσι: «Είναι μια μεγάλη ομάδα η Τσέλσι. Σίγουρα είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά ξέρει ότι έρχεται στο γήπεδο μας και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».