Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για την αντίδρασή του μετά το δεύτερο γκολ της ομάδας του και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη σε εκείνη τη συγκεκριμένη φάση, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα, όταν ζήτησε συγνώμη από τους φίλους του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε: Πολύ δύσκολη νίκη, είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Άγχος δεν υπήρχε ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό είμαστε συγκεντρωμένοι.

Για το πιο καταλυτικό σημείο του αγώνα: Η αντίδραση που βγάλαμε στο πρώτο ημίχρονο είναι το κλειδί. Δείξαμε χαρακτήρα, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

Για τη συγνώμη του στον κόσμο του ΟΦΗ: Υπήρχε ένταση στο παιχνίδι και στο δεύτερο γκολ ξέσπασα. Μου βγήκε στο γκολ η ένταση. Το ποδόσφαιρο ενώνει δεν χωρίζει ήθελα να δείξω πως ότι κι αν γίνει στο γήπεδο στο τέλος πρέπει να δίνουμε τα χέρια και να προχωράμε. Οι οπαδοί και των δύο ομάδων ήταν καταπληκτικοί και δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Για τη θέση του τερματοφύλακα: Ο τερματοφύλακας χρειάζεται να έχει τρέλα, αλλά και σεβασμό.

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: Υπάρχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, υπάρχει βάθος, όρεξη και με τις οδηγίες του προπονητή μας θα φτάσουμε ψηλά. Αυτό που σκεφτόμαστε πάντα είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι όποιο κι αν είναι αυτό.