Άνετη νίκη για την Κ19 του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο (VIDEO)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Η Κ19 του ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-2 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και έκανε το “δύο στα δύο” στη φετινή Super League Σουρωτή.

Δείτε το βίντεο του PAOK TV με τα στιγμιότυπα ΕΔΩ.

Η ομάδα των Γκαρσία και Σνάουτσνερ ταξίδεψε στην Κρήτη χωρίς τον τραυματία Γκαργκαλατζίδη, ο οποίος χτύπησε στην προπόνηση της Παρασκευής (14.09) και έμεινε εκτός αποστολής, αλλά με τους Λύρατζη και Μπαλογιάννη να έρχονται από την πρώτη ομάδα για να ενισχύσουν την Κ19.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τους Λύρατζη και Τσαούση στα άκρα της άμυνας, τους Διαμαντή και Μιχαηλίδη δίδυμο στα στόπερ, τριάδα στα χαφ αποτελούμενη από τους Τσιγγάρα, Μπαλογιάννη και Χατζηστραβό και στην επίθεση τους Τζοβάρα, Γαϊτανίδη και Δούμτση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Χατζηστραβός σέρβιρε στον Γαϊτανίδη και αυτός εκτέλεσε στο 6′ για το 0-1. Ο Δικέφαλος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στα μέσα του πρώτου μέρους διπλασίασε τα τέρματα του με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δούμτση, το οποίο υποδείχθηκε σε ανατροπή του Τζοβάρα.

Στο 36′ ο Χατζηστραβός έβγαλε την ασίστ για τον Τζοβάρα κι αυτός με υπέροχο τελείωμα έκανε το 0-3, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα. Όλα έδειχναν ότι οι παίκτες του Γκαρσία θα πάρουν μία άνετη νίκη, μόνο που οι Κρητικοί αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για να… πεθάνουν.Με δύο γκολ, το πρώτο στο 50′ από την άσπρη βούλα και το δεύτερο με εξαιρετικό σουτ δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 και έδωσαν νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ παρά τα δύο γκολ που δέχθηκε δεν έχασε την ψυχραιμία του και στο 61′ καθάρισε το ματς με τον Γαϊτανίδη να κλέβει την μπάλα και να τελειώνει την φάση για το 2-4.Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι φιλοξενούμενοι έχασαν σωρεία ευκαιριών για περισσότερα γκολ, με αποκορύφωμα ένα τετ α τετ του Τζοβάρα, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Παπαδόπουλος Σ., Λύρατζης, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας (73′ Μανιώτης), Μπαλογιάννης (67′ Σαλαμούρας), Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης (63′ Πανίδης), Δούμτσης, Τζοβάρας

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.