Στην αποκάλυψη πως επιθυμεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ Ηρακλή, προχώρησε μιλώντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Καρίμ Σορούρ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 fm:

Για το γεγονός πως τα έγγραφά του δεν ήταν πλήρη: Σοκαρίστηκα και εγώ από την εξέλιξη αυτή. Δύο εβδομάδες ετοίμαζα τον φάκελο. Περίμενα να είναι όλα καλά και εξεπλάγην όταν μου είπαν πως χρειάζονται κι άλλα πράγματα. Σέβομαι την επιτροπή, τον νόμο, θα ξαναστείλω τον φάκελο.

Για το γεγονός πως υπάρχει ήδη νέος μεγαλομέτοχος στον Ηρακλή: Για να είμαι ειλικρινής είχα κάνει μια δήλωση πριν τη διαδικασία πως θα αποδεχτώ οποιαδήποτε απόφαση. Του εύχομαι καλή επιτυχία του κ. Παπαδόπουλου. Αφήνω στην άκρη την ΠΑΕ και θα εξετάσω την ενδεχόμενη εμπλοκή μου στο ποδόσφαιρο ή το βόλεϊ.

Πάντως θα είμαι στο πλευρό του Τομ Παπαδόπουλου για οτιδήποτε χρειαστεί. Μίλησα ήδη με τον κ. Δρακόπουλο. Μελετάω το ενδεχόμενο εμπλοκής μου εκεί, ίσως έρθω στη Θεσσαλονίκη πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγράφων για να κάνουμε μία κουβέντα με τους ανθρώπους της ομάδας μπάσκετ.