Ο Βιεϊρίνια στο “Παλατάκι” για τα “αποκαλυπτήρια” του νέου ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρέθηκε στην “PAOK Sports Arena” για να παρακολουθήσει το πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου.

Ο Πορτογάλος, άλλωστε, είχε βρεθεί σε αρκετούς αγώνες μπάσκετ στο “Παλατάκι” και την περασμένη σεζόν.

Μάλιστα, στο ημίχρονο οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, κάλεσαν τον Βιεϊρίνια στο παρκέ προκειμένου να του κάνουν δώρο μια ασπρόμαυρη φανέλα, την οποία φόρεσε άμεσα. Στη συνέχεια έκανε και δηλώσεις αναφορικά με το αγαπημένο του μπάσκετ, καλώντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την προσπάθεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Σήμερα ήρθα να δω τα παιδιά, είναι κάτι που αγαπάω να κάνω. Αν έχω χρόνο θα είμαι και φέτος στο Παλατάκι”.

Αν παίζει ο ίδιος καλό μπάσκετ:“Βλέπεις το ύψος μου δεν νομίζω ότι ταιριάζω τόσο πολύ. Αλλά είναι ένα άθλημα που μ αρέσει να βλέπω και αν μπορούσα θα έπαιζα.”

Τι μπορεί να πάρει η ομάδα μπάσκετ από το ποδόσφαιρο: “Κάτι διαφορετικό. Εμείς φέτος στο ποδόσφαιρο έχουμε ανέβει πάρα πολύ, είμαστε ένα εκ των φαβορί για να κερδίσει το πρωτάθλημα. Στο μπάσκετ υπάρχει μεγάλη διαφορά στο μπάτζετ αλλά νομίζω ότι τα παιδιά μπορούν να κάνουν μια καλή σεζόν”.

Για τα… αποκαλυπτήρια του ΠΑΟΚ: “Είναι το πρώτο φιλικό που βλέπω, υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα. Εγώ δεν μπορώ να κρίνω ποίοι είναι καλοί, εμένα μου αρέσει να βλέπω. Το σημερινό φιλικό είναι ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα και αν έχω χρόνο θα έρχομαι να παρακολουθώ”.

Για το αν παρακολουθεί γενικώς μπάσκετ: “‘Οταν έχω χρόνο βλέπω NBA αλλά και το ελληνικό πρωτάθλημα. Στον NBA υποστήριζα τον Κόμπι Μπράϊαντ, αλλά τώρα που τελείωσε την καριέρα του είμαι με Λεμπρόν.

Για το γεγονός ότι πέρσι βρέθηκε αρκετές φορές στο γήπεδο: “Μου άρεσε η πάρα πολύ η ομάδα του ΠΑΟΚ, παρακολούθησα σχεδόν όλα τα ντέρμπι”.

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα μπάσκετ για να έχει τις ίδιες επιτυχίες με το ποδοσφαιρικό τμήμα: “Είναι μια δύσκολη ερώτηση, τα παιδιά προσπαθούν, δουλεύουν. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι να έρθει ο κόσμος και να στηρίξει την ομάδα. Είναι σημαντικό για τα παιδιά να βλέπουν γεμάτο το γήπεδο, ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα όλη την χρονιά και όχι μόνο στα ντέρμπι.”

Η σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Πρώτο φιλικό στο PAOK Sports Arena και δεν μπορούσε να λείπει και ο Andre Vieirinha!”

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.