Τέλος στα σενάρια επιστροφής του στην Ισπανία βάζει ο μεσοεπιθετικός του Άρη, Μπρούνο Γκάμα, τονίζοντας πως το μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό του είναι οι "κιτρινόμαυροι".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης:

«Με αφήνουν αδιάφορο αυτά που γράφονται στην Ισπανία. Δεν με απασχολούν καθόλου. Ένα πράγμα υπάρχει στο μυαλό μου: Ο Άρης. Τίποτε άλλο» δήλωσε ο 30χρονος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος στον Αρη. Μου αρέσει η ομάδα, η Θεσσαλονίκη, που είναι μια πανέμορφη πόλη, ενώ αυτό που με έχει σκλαβώσει είναι η αγάπη του κόσμου. Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Η σκέψη μου είναι ξεκάθαρη. Είμαι αφοσιωμένος μόνο στον Αρη και στο πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε μαζί με τα άλλα παιδιά να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να με απασχολεί».

Και ο Μπρούνο Γκάμα, κατέληξε: «Ανυπομονώ, τώρα, για το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι μας. Αυτό που ζήσαμε στο Καυτανζόγλειο ήταν εκπληκτικό. Τώρα, μετράω τις ώρες, όπως όλοι μας στα αποδυτήρια, για να ζήσουμε την ατμόσφαιρα των οπαδών μας στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ραντεβού τη Δευτέρα στο γήπεδό μας. Σας περιμένω όλους…»