Για το τι έφταιξε και η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τους Ούγγρους μίλησε μετά το τέλος του ματς ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο Epsilon TV:

«Δεν τα πήγαμε καλά στο πρώτο 20λεπτο, παρ’ όλα αυτά ανεβήκαμε στη συνέχεια. Δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στη φάση του δεύτερου γκολ, ένα, δυο, τρία σουτ, κάποια στιγμή θα γινόταν το κακό. Είχαμε καλά στοιχεία αλλά στο ποδόσφαιρο αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να κερδίσεις και όλοι είναι λυπημένοι.

Ήμασταν άτυχοι στην αναγκαστική αλλαγή του Μανωλά, στερηθήκαμε μια επιπλέον αλλαγή στην επίθεση. Το κακό πρώτο 20λεπτο και η κακή αντίδρασή μας στη φάση του δεύτερου γκολ ήταν τα σημεία που έκριναν το ματς. Προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το αν αλλάζουν οι ισορροπίες στον όμιλο;

«Δεν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα, σίγουρα η Φιλανδία βρίσκεται με τη σημερινή της νίκη στους έξι βαθμούς, πρέπει η ομάδα στον εντός έδρας αγώνα με την Ουγγαρία να πάρει τη νίκη και στο εκτός έδρας ματς με την Φιλανδία να πάμε τουλάχιστον για τον έναν βαθμό, αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».