Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή βρέθηκε στο περίπτερο του συλλόγου στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους του "Γηραιού" που ήταν εκεί. Οι "κυανόλευκοι" φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο, ενώ υπέγραψαν και αυτόγραφα στους μικρούς φίλους του Ηρακλή. 

Ο Δημήτρης Στάμου έκανε δηλώσεις και ανέφερε: 

"Είναι ωραίο να βρίσκεσαι με τον κόσμο είναι κάτι που μας δίνει ώθηση να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας με το δεξί. Ο στόχος είναι ένας τον ξέρουμε όλοι, η ομάδα πάει για άνοδο είναι κάτι που το πιστεύουμε όλοι και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Είναι όμορφο να δίνουμε χαρά στα παιδιά".

Ενθουσιασμένος ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Παύλος Μυροφορίδης, τόνισε εμφατικά:

"Δείτε γύρω σας. Δείτε αυτόν τον κόσμο, που γέμισε την Έκθεση. Δείτε την τρέλα του! Απόψε δείξαμε ποιος είναι ο Ηρακλής. Ήταν μία σπουδαία βραδιά, που δίνει στην ομάδα δύναμη για την προσπάθειά της. Δουλειά του αγωνιστικού τμήματος είναι να φανεί συγκεντρωμένο στον στόχο και να πετύχει αυτό για το οποίο έχει δημιουργηθεί αυτή η ομάδα. Είναι το χρέος, που έχουμε απέναντι σε αυτόν τον κόσμο!".

Το μέλος της διοικούσας επιτροπής, Φάνης Τουτζιάρης, υπογράμμισε:

"Εκδηλώσεις όπως αυτές δίνουν δύναμη και ηθικό στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά προσφέρουν και κουράγιο σε όλους εμάς, που είμαστε δίπλα στην ομάδα. Ο Ηρακλής διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει τον στόχο, που όλος ο Σύλλογος έχει θέσει και δεν είναι άλλος από το να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε".

Αύριο, Τετάρτη στις 20:00, θα βρεθούν στο περίπτερο οι βετεράνοι του συλλόγου.

Δείτε εικόνες που δημοσίευσε ο Ηρακλής: