Για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Fair Play 96,1 fm:

Για την αλήθεια όσον αφορά τη χρήση του χώρου: «Εμείς δεν είμαστε με κανένα κόμμα, είμαστε ΠΑΟΚ και είμαστε με όλους όσους θέλουν το καλό μας, γι αυτό και εξηγούμε ότι η Πολιτεία δεν έκανε καμία χάρη στο σύλλογο, παρά μόνο παραχώρησε μια έκταση, την οποία θα πάρει πίσω εάν διαλυθεί ο ΠΑΟΚ, άρα δεν είναι δική μας, απλώς μας έδωσε τη χρήση σε έναν άχρηστο για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, χώρο».

Για τη συνεργασία του Ερασιτέχνη με τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο Ιβάν Σαββίδης θα πάρει την εκμετάλλευση του γηπέδου για όσα χρόνια του χρειαστούν, προκειμένου να κάνει την απόσβεση της επένδυσης, η οποία θα είναι πολύ μεγάλη και επομένως, πρέπει να το συζητήσουμε μαζί του και να πάρουμε αποφάσεις».

Για τη χωρητικότητα του νέου γηπέδου: «Το γήπεδο που έχουμε συζητήσει θα είναι χωρητικότητας 35.000 φιλάθλων και εμείς μπορούμε να κάνουμε παρέμβαση σε όλες τις πλευρές, εκτός από την οδό Μικράς Ασίας, στις θύρες 7 και 8, ίσως γι αυτό το λόγο να μετακινηθεί λίγο προς τα πάνω το νέο γήπεδο».

Για το αν θα γκρεμιστεί το γήπεδο ή θα ανακατασκευαστεί: «Ρωτήσαμε τον κ. Σαββίδη εάν θα γκρεμίσουμε ή θα διατηρήσουμε το κτίριο στη θύρα των επισήμων και μας είπε ότι θα γίνει καινούργιο γήπεδο από το μηδέν, άρα θα γκρεμιστούν τα πάντα. Άλλωστε, είχαμε κάνει εργασίες όταν χτιζόταν το γήπεδο και διαπιστώσαμε ότι από κάτω δεν υπήρχαν ούτε αρχεία ούτε τίποτα, άρα το ίδιο πιστεύω θα συμβεί και στο υπόλοιπο οικόπεδο».

Για τη μεταφορά των τμημάτων του Ερασιτέχνη: «Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ θα μεταφέρει σε άλλους χώρους τα τμήματά του, που φιλοξενούνται κάτω από τις κερκίδες της Τούμπας και ίσως κάποια μεταφερθούν στο Παλατάκι, αλλά το πιο πιθανό είναι να βρούμε άλλο χώρο, γιατί όλα τα τμήματα έχουν Ακαδημίες, υποδομές και ίσως ένα μέρος να μείνει στην Τούμπα, αν και θα επιδιώξουμε να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι εμπορικοί χώροι, για εκμετάλλευση από τον Ιβάν Σαββίδη».

Για την ποιότητα του νέου γηπέδου: «Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι στην Τούμπα θα χτιστεί το πιο μοντέρνο και πιο όμορφο γήπεδο της Ευρώπης και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα γίνει τελικά, γιατί ξέρω την επιθυμία του κ. Σαββίδη να φτιάξει κάτι πολύ όμορφο, που θα μείνει στην ιστορία».