Ανοιχτή συζήτηση με την ΚΑΕ Άρης για το Αλεξάνδρειο έχει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης όπως ανέφερε με δηλώσεις του, ενώ υπογράμμισε πως υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο.

Στην μεγαλύτερη αξιοποίηση του Παλέ από τον Άρη και την υπογραφή μακροχρόνιας συνεργασίας του συλλόγου με τη ΓΓΑ αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport» επιβεβαίωσε την ύπαρξη επαφών, αναφέροντας πως: «Καταρχήν έχουμε μια συνεργασία με τον Άρη μέσω της διοίκησης των ΕΑΚ. Έχουμε συζητήσει για το πώς προχωράμε και άμεσα και μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Η συζήτηση είναι ανοιχτή για οποιοδήποτε πλάνο σεβόμενοι την ιστορία του Άρη, τον λαό του Άρη αλλά και όλα όσα πρόσφερε στο ελληνικό μπάσκετ. Ταυτόχρονα όμως σεβόμενοι το δημόσιο συμφέρον. Άρα σε οποιαδήποτε προσπάθεια που προάγει τον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ και τον Άρη εμείς θα είμαστε συνοδοιπόροι. Πρέπει να έχουμε συγκεκριμένο πλάνο, συγκεκριμένο οδικό χάρτη για το πώς θα προχωρήσουμε και μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι».

Πρόσθεσε πως: «Η Πολιτεία είναι δίπλα για βοηθήσει σε οποιοδήποτε το οποιοδήποτε project, μπορεί να δώσει μια οικονομική βιωσιμότητα και να δείξει ότι μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές συνθήκες για την εξέλιξη του αθλήματος και της ομάδας και της πόλης. Σε οποιοδήποτε τέτοιο project εμείς θα είμαστε αρωγοί. Γι’ αυτόν τον λόγο γίνονται συζητήσεις και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και για το καλό του Άρη και του Αλεξανδρείου και του ελληνικού μπάσκετ».