Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του περιπτέρου της ΠΑΕ Άρης στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Τα εγκαίνια του περιπτέρου των κιτρινόμαυρων έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης, παρουσία αντιπροσωπείας των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και αρκετού κόσμου.

Mε αφορμή τα εγκαίνια της 83ης Δ.Ε.Θ. και τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Η 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί ορόσημο στο γίγνεσθαι, όχι μόνο της πόλης μας, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας με πολύ ενεργές πτυχές επήρειας και στο εξωτερικό.

Για εμάς έχει ιδιαίτερη σημασία διότι φέτος συμπίπτει με την επιστροφή του ιστορικού μας Συλλόγου στη θέση που ανήκει, γεγονός το οποίο και μας δημιουργεί το καθήκον να σταθούμε ισχυροί υποστηρικτές τόσο σημαντικών εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο αυτής είναι πολύ σημαντικό να χαιρετίσουμε την έμπρακτη συμμετοχή και δυναμική υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Μια χώρα, η οποία χαρακτηρίζεται από την έννοια του Νέου Κόσμου, που με όλη την ορμή, δύναμη και ισχύ του επενδύει στην χώρα μας και αναβαθμίζει την αίγλη της κοιτίδας του πολιτισμού και της Δημοκρατίας, την Ελλάδα».

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια του περιπτέρου της ΠΑΕ Άρης στην 83η ΔΕΘ:

 

aris.jpg

aris1.jpg

aris2.jpg