Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σχολίασε τη φιλική νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί του Μαυροβουνίου, αναφέρθηκε στα συμπεράσματα που προέκυψαν, αλλά και στην εικόνα του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε: «Δεν έχουμε την απαίτηση και δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική μετά από μόλις τρεις προπονήσεις. Κάποιοι παίκτες, όπως ο Σλούκας, δεν έχουν καν ξεκινήσει προετοιμασία. Εμείς αποφασίσαμε να παίξουμε αυτά τα φιλικά, για να διαπιστώσουμε αυτές τις αντιξοότητες».

Για την ανατροπή της κατάστασης στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, απάντησε: «Προσαρμοστήκαμε, βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα κι αυτός ήταν ο βασικός σκοπός. Μετά το ημίχρονο, ξέραμε ότι πρέπει να γυρίσουμε και να νικήσουμε το παιχνίδι. Είναι βαριά η φανέλα κι ας ήταν φιλικό. Χάσαμε αρκετά σουτ, λίγο η συνεργασία στην άμυνα ήταν ένα θέμα, γιατί δεν το έχουμε δουλέψει πολύ. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε χαλαρά κάποιες καταστάσεις, πρέπει να δίνουμε το μάξιμουμ, ώστε να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με την Σερβία».

Για την απόδοση του Τάιλερ Ντόρσεϊ΄, ανέφερε: «Είναι έξω από τα νερά του, αλλά απέχει δύο χρόνια από την ομάδα και γι' αυτό θέλαμε να τον φέρουμε. Έχει να παίξει από το Summer League, πρέπει να καταλάβει το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Αυτό χρειάζεται χρόνο και προπόνηση. Έχει όμως πολύ μεγάλη διάθεση, οφείλω να το πω αυτό. Πρέπει να βρούμε τρόπο να τον βάλουμε στην ομάδα».