Τουτζιάρης: Την Πέμπτη θα ξέρουμε ποιος θα είναι ιδιοκτήτης του Ηρακλή – Έχουμε τέλειο ρόστερ

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Φάνης Τουτζιάρης τοποθετήθηκε για το ιδιοκτησιακό αλλά και για το αγωνιστικό κομμάτι του Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «FAIR PLAY FM 96,1″:

Για τη «μάχη» Παπαδόπουλου – Σορούρ για την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου: «Την ερχόμενη Πέμπτη θα ξέρουμε ποιος θα είναι ιδιοκτήτης. Αν πάρουν αμφότεροι την άδεια, μπορούν να συμφωνήσουν μεταξύ τους, από τη στιγμή που το επιτρέπει ο νόμος. Πιστεύω ότι έχουν και οι δύο τα εχέγγυα και πιστεύω ότι αμφότεροι θα περάσουν από την Ε.Ε.Α.».

Για την πρόσληψη Βοσνιάδη στην τεχνική ηγεσία: «Έγινε μία αλλαγή προπονητή για το καλό της ομάδας. Πιστεύω ότι είναι μία καλή επιλογή και θα μας βοηθήσει για την επίτευξη των στόχων μας. Όπως πέρσι μπήκαμε και είπαμε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα, έτσι θα κινηθούμε και φέτος».

Για το ρόστερ της ομάδας: «Σαν ονόματα είναι τέλειο το ρόστερ. Από εκεί και πέρα ο κάθε παίκτης κρίνεται στο χόρτο κάθε Κυριακή. Μπορεί ο παίκτης να έχει το όνομα, αλλά να μην έχει τη… χάρη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει το όνομά του».

Για την επιθυμία αμφότερων των επενδυτών να διατηρήσουν την υπάρχουσα διοίκηση: «Αυτό θα προκύψει κατόπιν συνεννόησης. Δε νομίζω ότι σχεδιάζουν αμφότεροι να αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις αυτή τη σεζόν, καθώς ο στόχος τους θα είναι να ανεβεί η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία».

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.