Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ, παραχώρησε στο PAOK TV ο Νίκος Καρέλης.

Ο 26χρονος επιθετικός μίλησε για τους νέους του συμπαίκτες, τη συνεργασία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ αποκάλυψε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά προσπάθησε να το αποκτήσει στην ηλικία των 18 χρονών.

 «Όταν με ρωτούσαν τι θέλεις να γίνεις, τους έλεγα πως θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και γελούσαν... Αλλά ήταν το όνειρο μου, που πραγματοποιήθηκε και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό», ανέφερε αρχικά.

Όπως αποκάλυψε η πρώτη απόπειρα του ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει ήταν στην ηλικία των 18 χρονών. Η δεύτερη, όταν γύρισε από την Ρωσία και η τρίτη ήταν και η "φαρμακερή".

«Όποτε παίζαμε με τον ΠΑΟΚ, προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο, ξέραμε πως παίζαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Προσπαθούσαμε να είμαστε έτοιμοι...»

 «Το ποδόσφαιρο δίνει λύπες και χαρές. Το έζησα έντονα το τελευταίο διάστημα. Θα ήθελα τίτλους και πάνω απ΄όλα την υγεία μου.Τα υπόλοιπα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, θα τα συναντάμε μέχρι τέλους. Ένας τραυματισμός για έναν ποδοσφαιριστή είναι ό,τι χειρότερο. Είναι μια δύσκολη περίοδο που πρέπει να είσαι δυνατός για να επανέλθεις στα επίπεδα που ήσουν. Το στήριγμα μου είναι η γυναίκα μου και το παιδί μου...», ανέφερε για τους τραυματισμούς του.

Τέλος για τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, είπε: «Είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες και έναν καλό προπονητή. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σύνολο. Θέλω να φέρω ταχύτητα και εμπειρία από τους τελευταίους ευρωπαϊκούς αγώνες, έχοντας δουλέψει στο εξωτερικό. Παίκτες όπως ο Πρίγιοβιτς και ο Ακπόμ μπορούν να συνεργαστούν και με έναν άλλον επιθετικό όπως είμαι εγώ...».

Δείτε τη συνέντευξη (ΕΔΩ)