Πρίγιοβιτς: Με ήθελαν Σπόρτινγκ και Μπορντό – Έμεινα στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Για τα μεταγραφικά σενάρια που τον ήθελαν στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Μπορντό, μίλησε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που τόνισε ότι έμεινε στον ΠΑΟΚ για να πάρει το πρωτάθλημα.

«Υπήρξαν ιστορίες για την μεταγραφή μου στην Σπόρτινγκ, στη Μπορντό αλλά οι σύλλογοι δεν συμφώνησαν στην ρήτρα. Έμεινα στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο θέλω να κερδίσω τον τίτλο του πρωταθλήματος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σέρβος επιθετικός σε διάφορα «πηγαδάκια», όπως μεταφέρουν τα σέρβικα ΜΜΕ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και η Εθνική Σερβίας θα βρεθούν στις 7 του μήνα στην Λιθουανία, ενώ στις 10 Σεπτεμβρίου, οι Σέρβοι θα φιλοξενήσουν τους Ρουμάνους στο Βελιγράδι.

«Είμαι σίγουρα χαρούμενος που ήρθα να παίξω για την Εθνική ομάδα, για την πατρίδα μου. Όλοι έχουμε κίνητρο για ένα καλό ξεκίνημα, να πετύχουμε νίκη και στους δύο αγώνες και να είμαστε πρώτοι. Αυτός είναι ο στόχος μας…

Πρώτα θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Λιθουανία κι ελπίζω ότι θα έρθει και αρκετός κόσμος στο γήπεδο, για να βρεθεί δίπλα μας. Στο παιχνίδι με την Γεωργία, ο κόσμος μας ήταν φανταστικός και τώρα χρειαζόμαστε το ίδιο. Είναι σημαντικό να είμαστε όλοι έτοιμοι και ακόμη κι αν κληθώ να παίξω για ένα λεπτό, θα πρέπει να το εκμεταλλευτώ και θα τα δώσω όλα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.