Ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Ηρακλή και στην ΑΕΛ που είχε προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο (8/9) στο Καυτανζόγλειο, ακυρώθηκε σήμερα, με τη διοίκηση της ομάδας της Λάρισας να αντιδρά με ανακοίνωσει εναντίον του Παύλου Μυροφορίδη.

Η φιλική αναμέτρηση ματαιώθηκε λόγω ΔΕΘ, καθώς την ίδια μέρα θα γίνουν τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και οι "κυανόλευκοι" δεν πήραν την απαραίτητη άδεια για την διεξαγωγή του ματς από την αστυνομία. 

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ στρέφεται κατά του Παύλου Μυροφορίδη, για την αιφνίδια ματαίωση του φιλικού απέναντι στον Ηρακλή το Σάββατο, αναφέροντας αναλυτικά:

"Η διοίκηση της ΑΕΛ εκφράζει την αγανάκτηση της για την αιφνιδιαστική ματαίωση εκ μέρους της ΠΑΕ Ηρακλής του προγραμματισμένου για το Σάββατο φιλικού αγώνα στο Καυταντζόγλειο.

Μας κάνει εντύπωση πως, ενώ ο κ. Μυροφορίδης εκλιπαρούσε για ένα φιλικό την συγκεκριμένη ημερομηνία, σήμερα αιφνιδιαστικά έστειλε μήνυμα στον κ. Μάρκου (ούτε καν είχε το θάρρος να τηλεφωνήσει), με το οποίο του ανήγγειλε τη ματαίωση του φιλικού, αναστατώνοντας τον προπονητικό προγραμματισμό μας εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναικό.

Υπάρχει βεβαίως το φιλικό με τον Ιωνικό την Κυριακή το βράδυ για την ενίσχυση των πυροπαθών στο Μάτι, αλλά στο παιχνίδι αυτό λόγω της μειωμένης δυναμικότητας του Ιωνικού, αφού αγωνίζεται στη Γ' Εθνική και τώρα δημιουργείται σαν αξιόπιστη ομάδα, έχει προγραμματιστεί από τον κ. Αντωνίου να ταξιδέψουν αυθημερόν στην Αθήνα ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής και κάποια ταλαντούχα παιδιά της U19.

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για τη βασική ομάδα για φιλικό αγώνα το Σάββατο".