Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την παρουσία της στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Τα εγκαίνια του "κιτρινόμαυρου" περιπτέρου θα γίνουν την Κυριακή (8/9) στις 13:00, με σύνθημα... "επιστρέψαμε και είμαστε παντού".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Θεσσαλονίκη φοράει τα γιορτινά της. Από τις 8 μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει ένα κορυφαίο γεγονός, όχι μόνο για την πόλη μας, αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα, την 83η Διεθνή Έκθεση.

Τιμώμενη Χώρα είναι οι Η.Π.Α. και στο επίκεντρο της αμερικανικής παρουσίας θα βρεθεί η καινοτομία και η τεχνολογία. Για οκτώ ημέρες κολοσσοί της παγκόσμιας επιχειρηματικότητας θα παρουσιάσουν στο περίπτερο 13 τα επιτεύγματά τους, πολλά από τα οποία θα «συστηθούν» για πρώτη φορά στο κοινό της Ελλάδας, ίσως και της Ευρώπης.

Η 83η Διεθνής Έκθεση αναμένεται να αναδειχθεί σε έκθεση–σταθμό για το θεσμό, καθώς έχει ήδη καταγραφεί η μεγαλύτερη συμμετοχή εκθετών των τελευταίων 20 ετών, ενώ όλα δείχνουν πως θα υπάρξει και ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλης και της επιχειρηματικότητας δεν θα μπορούσε να λείψει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Με δικό της περίπτερο. Γιατί... «επιστρέψαμε και είμαστε παντού…»

Τα εγκαίνια του περιπτέρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00 (τομέας Β07 stand 30 - πλησίον της πύλης Εμπορίου).

Όλοι είστε καλεσμένοι… Σας περιμένουμε από κοντά...