Μεταγραφικός στόχος του Ηρακλή είναι ο Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος μίλησε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως θα αποφασίσει σύντομα και πως ελπίζει όλα να πάνε καλά...

Αναλυτικά όσα είπε στον «Metropolis 95.5»:

Για το ενδιαφέρον του Ηρακλή: «Δεν μπορώ να σας πω κάτι σίγουρο γιατί δεν γνωρίζω τι γίνεται. Έχει γίνει επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας από ένα φίλο μου αλλά πρώτα πρέπει να ξεκαθαριστούν τα θέματα της ομάδας και μετά βλέπουμε. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα όπου ο καθένας θα ήθελε να δουλέψει αλλά το θέμα είναι σε τι κατάσταση είναι τα πράγματα εκεί. Τα χρήματα δεν είναι το θέμα αλλά τι συνθήκες θα συναντήσω. Δεν είναι απλά τα πράγματα εξαρτάται από πολλά πράγματα. Πρέπει να αποφασίσω σωστά. Πιστεύω ότι θα αποφασίσω το συντομότερο. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει. Περιμένω να δω τι θα γίνει για να μπορέσω να πάρω τη σωστή απόφαση και να μην γίνει κάποιο λάθος. Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα».

Αν έχει σκέψεις αποχώρησης: «Όσο νιώθω καλά, είμαι υγιής και έχω δυνάμεις θα παίξω. Είμαι πολύ καλά ακόμη και δε σκέφτομαι να αποχωρήσω. Βέβαια πρέπει να υπάρχουν κάποιες συνθήκες για να δουλέψεις».