7oς Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος: Ενημέρωση και εγγραφές στα περίπτερα στη Νέα Παραλία και στη ΔΕΘ

|
THESTIVAL TEAM

Ένα ξεχωριστό σημείο ενημέρωσης και εγγραφών θα έχει ο Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, που θα υποδέχεται όλους τους ενδιαφερόμενους στο Γυάλινο Περίπτερο Νο 4 στη Νέα Παραλία, στο ύψος του Ιερού Ναού Κυρίλλου & Μεθοδίου.

Τα εγκαίνια του Γυάλινου Περίπτερου, το οποίο παραχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης ως Θεσμικός Υποστηρικτής της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθούν σήμερα, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη λειτουργίας του χώρου, όπου θα γίνεται ενημέρωση του κοινού και εγγραφές για τη μεγάλη φθινοπωρινή γιορτή αθλητισμού της Βόρειας Ελλάδας, μέχρι την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής στις 19 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, ο «Νυχτερινός» θα έχει το δικό του περίπτερο και στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας της διοργάνωσης με τη Δ.Ε.Θ. – HELEXPO Α.Ε..
Ο χώρος του «Νυχτερινού» θα βρίσκεται απέναντι από το Περίπτερο του Θεσμικού Υποστηρικτή της διοργάνωση Ε.Ο.Τ., στη νότια πύλη της Έκθεσης, αμέσως μετά τον Πύργο του ΟΤΕ και θα λειτουργεί σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας της 83ης Δ.Ε.Θ. (Σαβ-Κυρ: 10:00-22:00, καθημερινές: 16:00-22:00).

Στο περίπτερο του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, οι επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο νυχτερινό πάρτυ της 13ης Οκτωβρίου και να ενημερώνονται τόσο για την συγκεκριμένη διοργάνωση, όσο και για τον Stoiximan.gr 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που θα διεξαχθεί στις 14 Απριλίου 2019.

Η ευγενική παραχώρηση του περίπτερου προώθησης των δύο μεγάλων διεθνών διοργανώσεων της χώρας μας από τη Δ.Ε.Θ. – HELEXPO Α.Ε. εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας και θεσμικής υποστήριξης των δύο πλευρών και αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα προβολής τους, οι οποίες αποτελούν θεσμό για την πόλη και τη χώρα, με τεράστια -πέραν των άλλων- εμπορικά και τουριστικά οφέλη.

O Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση και εγγραφές στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.