Για το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Αρη στο πρωτάθλημα, για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και για την ανταπόκριση του κόσμου, μίλησε ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Φραν Βέλεθ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν περίμενε τόσο εντυπωσιακό ξεκίνημα από την ομάδα:

"Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Ξέραμε ότι θα συναντήσουμε κάποιες δυσκολίες στο ξεκίνημα. Όλος ο κόσμος περίμενε να ξεκινήσουμε θετικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι, κερδίσαμε και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις και την ιστορία του Άρη".

Για την παρουσία του κόσμου του Άρη, στο ματς με την ΑΕΛ:

"Είχα μιλήσει με αρκετούς συμπαίκτες μου που είναι από πέρυσι εδώ και μου είπαν ότι αν κερδίσουμε στην Λαμία στο επόμενο ματς, το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Είναι εντυπωσιακό αυτό, γιατί στην Ισπανία, συναντάμε κάτι αντίστοιχο".

Αν τους βγήκε αυθόρμητα, να πάνε να πανηγυρίσουν με τον κόσμο:

"Είναι κάτι αυθόρμητο. Είναι ο τρόπος μας να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Στην Λαμία έβρεχε, ήταν 0-0 το παιχνίδι δεν μπήκαμε καλά και μετά τη νίκη θέλαμε με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν εκεί και τραγουδούσε".

Για το πάθος που βγάζει μέσα στο παιχνίδι:

"Προσπαθώ να δείχνω πόσο ευχαριστιέμαι τον κάθε αγώνα. Φέτος είναι η ευκαιρία να απολαύσω το άθλημα που αγαπάω, γιατί πέρυσι είχα έναν τραυματισμό. Απολαμβάνω αυτό που ζω στον Άρη".

Για τις δύο σερί νίκες:

"Είναι πολύ νωρίς για να ξετρελαινόμαστε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, όπως και στην προετοιμασία. Το σημαντικό είναι να επικεντρωνόμαστε στο κάθε ματς ξεχωριστά".

Πως αισθάνεται που είναι ο μοναδικός Ισπανός, στην άμυνα που απαρτίζεται από Έλληνες:

"Όλοι οι παίκτες, μας υποδέχτηκαν πολύ όμορφα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Δεν μιλάμε ακόμη την ίδια γλώσσα, αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Το ποδόσφαιρο είναι ίδιο για όλους. Είτε είσαι Έλληνας, είτε Πορτογάλος, είτε Ισπανός".

Αν το νούμερο 44 που επέλεξε στη φανέλα, σημαίνει κάτι γι' αυτόν:

"Είναι το νούμερο που έκανα το ντεμπούτο μου στην Ισπανία, το είχα και πέρυσι στην Πολωνία, φέτος είχα την δυνατότητα να το πάρω και στον Άρη και δημιουργείται μία παράδοση".

Αν αισθάνεται δικαιωμένος από την επιλογή του, να έρθει στον Άρη:

"Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Μου είχαν πει πριν έρθω ότι, εδώ το ποδόσφαιρο το ζούνε διαφορετικά, ζούνε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός. Είμαι χαρούμενος που το ζω αυτό γιατί κι εγώ έχω το ίδιο πάθος".