"Ημέρα ταλέντων" διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε μικρούς αθλητές να δείξουν τις ικανότητές τους και να ενταχθούν στις ακαδημίες της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ:

"Το μακρύ ελληνικό καλοκαίρι δεν επιτρέπει εκφράσεις του τύπου «καλό χειμώνα» ή «τα κεφάλια μέσα», μα η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι κάποια στιγμή αναπόφευκτη.

Για πολλούς δε, η επιστροφή στους ρυθμούς τους είναι και ευχάριστη. Για τα παιδιά και την έναρξη της σχολικής χρονιάς σπανίως μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο βέβαια, εκτός κι αν μιλάμε για αθλητικές δραστηριότητες που έρχονται κι αυτές μαζί με τον Σεπτέμβριο. Όπως το ποδόσφαιρο…

Εξ ου και ο ΠΑΟΚ διοργανώνει talent day για όλα τα πιτσιρίκια που αγαπάνε να κλωτσάνε τη μπάλα και επιθυμούν να μάθουν ποδόσφαιρο στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ. Η μέρα επιλογής ταλαντούχων πιτσιρικάδων θα είναι η Κυριακή 16η Σεπτεμβρίου. Στις 11.00 (ώρα προσέλευσης 10.30), στα γήπεδα Champions (στροφή Ελαιώνες), παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2012 και το 2013 μπορούν να συμμετέχουν και να διασκεδάσουν.

Περισσότερες πληροφορίες στην προπονήτρια Μαρία Εξαδακτύλου(6938320458)".