Το Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia και ο ονομαστικός του χορηγός PROTERGIA, ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα του Ομίλου Μυτιληναίος, προκηρύσσουν το 1 ο ''FAMILY RUN+FUN'' (www.familyrungreece.gr).

Το 1 ο ''FAMILY RUN+FUN' γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ενώ εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2018 και της πανευρωπαϊκής εκστρατείας ''BE ACTIVE''.

Ο δρόμος υγείας για οικογένειες θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, Ώρα Εκκίνησης: 20:00.

Αφετηρία: Ναυταθλητικοί Όμιλοι (Ο.Φ.Θ. – Ι.Ο.Θ.) – Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης Τερματισμός: ''Ομπρέλες'' Γλυπτό Ζογγολόπουλου – Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης 3.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η εκκίνηση θα δοθεί στον χώρο που βρίσκεται μπροστά στους Ναυταθλητικούς Ομίλους της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης. Ακολουθώντας την ακτογραμμή, παράλληλα με την φυσική υδάτινη οδό, η διαδρομή θα κατευθυνθεί με ευθεία πορεία προς το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου όπου και θα τερματίσει λίγο πριν, στον χώρο μπροστά από το Γλυπτό με τίτλο ''Ομπρέλες'' του Ζογγολόπουλου.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να συμμετέχει κάποιος στο ''FAMILY RUN+FUN'' δρόμο υγείας για οικογένειες, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 7ο έτος της ηλικίας του. Η επιβεβαίωση συμμετοχής ανήλικων δρομέων θα γίνει μόνο με την κατάθεση Δήλωσης Συμμετοχής Ανηλίκου/Υπεύθυνης Δήλωσης κηδεμόνα/γονέα, η οποία θα φέρει την υπογραφή του κηδεμόνα του ανηλίκου.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και ψηφιακό δίπλωμα συμμετοχής, ενώ στην είσοδο του FAMILY OLYMPICS θα δίνεται μπλουζάκι και τσάντα σε κάθε συμμετέχοντα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής στο 1 ο ''FAMILY RUN+FUN'' είναι 8€ για κάθε οικογένεια (οικογενειακή εγγραφή έως 4 ατόμων) και περιλαμβάνει την ελεύθερη συμμετοχή στο ''Family Olympics'' και το αγωνιστικό πακέτο (χρονομέτρηση, μετάλλιο συμμετοχής, τσάντα και μπλουζάκι για κάθε δρομέα/μέλος οικογένειας).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 12.00. Από 15 έως 20 Σεπτεμβρίου, θα γίνονται εγγραφές στο Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia, από τις 12.00π.μ.-17.00μ.μ. μέχρι εξαντλήσεως του ορίου συμμετοχών. Στις 23 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα διεξαγωγής του δρόμου υγείας για οικογένειες, θα λειτουργήσει registration desk για εγγραφές από τις 17:00μ.μ-18:30μ.μ. στον χώρο υλοποίησης του FAMILY OLYMPICS και δίπλα στην αφετηρία του αγώνα, στον υπαίθριο χώρο έξω από τους Ναυταθλητικούς Ομίλους (Ο.Φ.Θ. – Ι.Ο.Θ.)

ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

α. Online Εγγραφή: Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.familyrungreece.gr ή http://www.olympicmuseum-thessaloniki.org.gr β. Αυτοπροσώπως: Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia, 3ης Σεπτεμβρίου & Αγ.Δημητρίου, Θεσ/νίκη, 54638, Τ 2310 96 85 31

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η καταβολή του ποσού για τον εξοπλισμό μπορεί να γίνει με:

α. Πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ EUROBANK Ολυμπιακό Μουσείο Ολυμπιακό Μουσείο IBAN: GR 47 0172 2730 0052 7304 0808 366 IBAN: GR 3402607020000180200133287 SWIFT: PIRBGRAA SWIFT: ERBKGRAA

β. On-line πληρωμή μέσω της ιστοσελίδας www.familyrungreece.gr

γ. Πληρωμή με μετρητά στο Ολυμπιακό Μουσείο: 3ης Σεπτεμβρίου & Αγίου Δημητρίου, 54638 Θεσσαλονίκη Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινές & Σάββατο 10.00-16.00 ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή σας παρακαλούμε να καταβάλετε το αντίτιμο αμέσως μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε ονοματεπώνυμο. Επιστροφή Χρημάτων-Πολιτική Ακυρώσεων: Εντός διάρκειας δύο ημερών, άνευ χρέωσης Τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών εκδίδεται μόνο εφόσον ζητηθεί και απαιτείται η καταβολή πλέον ΦΠΑ 24% σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.