Κυριάκος: Ύποπτη παραφωνία σε μια φιλική έδρα

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Ύποπτη παραφωνία απέναντι σε φιλική κερκίδα χαρακτήρισε το περιστατικό με τη φωτοβολίδα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ζητώντας συγγνώμη από τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

«Η Νέα Σμύρνη είναι ένα εξαιρετικό γήπεδο, με φιλάθλους πολύ υποστηρικτικούς για την ομάδα τους και πάντα δεκτικούς στο να παραχωρούνται εισιτήρια στους δικούς μας οπαδούς. Η σημερινή παραφωνία είναι τόσο ύποπτη, τόσο για τη στιγμή που έγινε, όσο και για το γεγονός πως έγινε απέναντι σε μια φιλική κερκίδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε και με οποιονδήποτε τρόπο είχε εχθρικά συναισθήματα προς την ομάδα και τους φιλάθλους του Πανιωνίου και το ίδιο ισχύει για τους φιλάθλους μας. Εκ μέρους όσων εκφράζονται από τα παραπάνω μια συγγνώμη από τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

Επειδή όμως οι ομάδες μπορούν να γίνουν υποχείρια του ενός ηλιθίου, θα απομονώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Κυριάκος Κυριάκος.

kyr.png

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.