Ο Αλέξης Κούγιας κατήγγειλε πως ο Γιώργος Κολτσίδας αντέδρασε χυδαία κατά των ανθρώπων της Λάρισας μετά το πρώτο γκολ του Άρη στον αγώνα στο Καυτανζόγλειο.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, με παρέμβασή του στην συνέντευξη Τύπου, ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη αλλά και στον υπέροχο κόσμο του Άρη. Μαγεύτηκα ανεξαρτήτων κάποιων χυδαίων συνθημάτων που ο Άρης με την ιστορία και ποιότητα του περιβάλλοντός του δεν τα έχει ανάγκη. Θα πρέπει να έχει άλλη προσέγγιση. Είναι στην πεντάδα των ομάδων που έχουν κερδίσει τίτλους. Στελέχη σαν τον κύριο Κολτσίδα ο οποίος προφανώς μπέρδεψε τα πράγματα με όταν ήταν ποδοσφαιριστής που έκανε αλητείες στον αγωνιστικό χώρο είπε χυδαία πράγματα και σε μένα και προπονητές στο πρώτο γκολ. Οι χυδαίες εκφράσεις και ο τρόπος που κινήθηκε δεν τιμά τον Άρη. Η γενική φιλοξενία υπήρξε άριστη και μας εξέπληξε το μίσος του Κολτσίδα. Φοβάμαι ότι δεν θα κάνει τα ίδια πράγματα στη Λάρισα, αυτές τις ψευτομαγκιές. Μεγάλο βήμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο η επάνοδος του Άρη και μακάρι να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Όταν προκαλούμε αντιδρώ. Δεν προκαλέσαμε κανέναν. Αν εξαιρέσεις 1-2 φάουλ που ήταν για κίτρινη κάρτα δεν αντιδράσαμε. Έχω μια διαδρομή, η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο με φέρνει σε αντιπαράθεση με αληταράδες επιπέδου Κολτσίδα. Καθένας δηλώνει δημοσιογράφος. Αν τους δίνατε πέντε λέξεις ή εκφράσεις να βγάλουν ένα νόημα, ελάχιστοι μπορούν να το κάνουν. Είμαι στο ποδόσφαιρο από 14 ετών και γνωρίζω πρόσωπα».

Για τον διαιτητή Τζοβάρα είπε:

«Ο Τζοβάρας είναι ο ένας από τους τέσσερις διαιτητές που ζήτησε ο Μελισσανίδης να σφυρίζουν μετά τον ξυλοδαρμό του Ζωγράφου».