Σήμερα (1/9) το μεσημέρι βρέθηκαν υπάλληλοι του ΕΦΚΑ στην μπουτίκ του Άρη και στα γραφεία του "Κλεάνθης Βικελίδης", προκειμένου να ελέγξουν εάν οι υπάλληλοι της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ είναι ασφαλισμένοι.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση των ανθρώπων του Άρη, οι οποίοι αρκετά ενοχλημένοι χαρακτήρισαν ως ύποπτο τον έλεγχο που έγινε, λόγω του τάιμινγκ που επιλέχθηκε.

"Ότι και αν σκαρφιστούν ούτε θα μας πλήξουν, ούτε θα μας πτοήσουν. Είναι ύποπτο αυτό που έγινε σήμερα με τον έλεγχο. Ο Άρης δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν. Είμαστε πού δυνατοί! Γνωρίζουμε ότι πλέον ενοχλούμε αλλά μερικοί πρέπει να ξέρουν πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Να έχουν το νου τους...", ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που δεν χρειαζόταν να παίξει αύριο Άρης στο Καυτανζόγλειο, το πιθανότερο είναι να ήταν κλειστά σήμερα (1/9) τα γραφεία της ΠΑΕ αλλά και η μπουτίκ στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Λόγω της παραπάνω ιδιαιτερότητας και της καθυστερημένης έναρξης διάθεσης των εισιτηρίων, άλλαξε και το πρόγραμμα των υπαλλήλων της ΠΑΕ, κάτι μάλιστα που έγινε γνωστό αργά χθες το απόγευμα! Γι’ αυτόν τον λόγο στον Άρη ένιωσαν τεράστια έκπληξη από τον έλεγχο και τον χαρακτήρισαν ως... ύποπτο.