Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Α.Ε.Λ. (02/09) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (19:15), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Bruno Gama, Mateo Garcia, Colazo, Velez, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Κωνσταντινίδης.

Η μοναδική αλλαγή που επέλεξε να κάνει ο Πάκο Ερέρα στην 18αδα των "κιτρίνων" συγκριτικά με την αναμέτρηση της Λαμίας, είναι αυτή του Καντιμοίρη του οποίου τη θέση στην αποστολή πήρε ο Αναγνωστόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Μανώλης Σιώπης και Νίκο Μαρτίνες που ήταν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη, δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Πάκο Ερέρα καθώς έχουν πραγματοποιήσει μόνο δύο προπονήσεις με την ομάδα.