Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Λάμπρου στην Φορτούνα Σιτάρντ

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Τον δανεισμό του Λάζαρου Λάμπρου στη Φορτούνα Σιτάρντ, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον νεαρό εξτρέμ για τον επόμενο ένα χρόνο να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Eredivisie.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό του Λάζαρου Λάμπρου στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο νεαρός εξτρέμ θα γίνει κάτοικος Ολλανδίας για την επόμενη σεζόν και θα φορέσει την φανέλα της Φορτούνα η οποία είναι νεοφώτιστη στην Eredivisie.

Λίγα λεπτά αργότερα τον δανεισμό του Λάζαρου Λάμπρου ανακοίνωσε και η ολλανδική ομάδα, με το νεαρό ποδοσφαιριστή να παραχωρεί και τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον δανεισμό του στη Φορτούνα Σιτάρντ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την ευκαιρία που μου δίνει η Φορτούνα. Θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό. Τώρα μπορώ να δείξω τις ικανότητες μου στο υψηλότερο επίπεδο του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να έχουμε μια καλή σεζόν, για τον σύλλογο, για εμένα και για τους οπαδούς», ανέφερε στην πρώτη του δήλωση ως παίκτης της Φορτούνα, ο Λάζαρος Λάμπρου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.