Ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες ο Λευτέρης Μποχωρίδης και προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, ωστόσο Βαγγέλης Αγγέλου δεν έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του, καθώς ο Δημήτρης Βεργίνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

«Όγδοη μέρα σκληρής δουλειάς για τον Άρη στο Άργος Ορεστικό και η προετοιμασία συνεχίστηκε και σήμερα (30/08) με εντατικούς ρυθμούς, με τους παίκτες να γυμνάζονται δυο φορές στο κλειστό γήπεδο της πόλης.

Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε τακτική, ενώ το απόγευμα οι παίκτες έκαναν σουτ και ασκήσεις δύναμης, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη του Βαγγέλη Αγγέλου και των συνεργατών του.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, αφήνοντας πίσω του το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε στην αριστερή ποδοκνημική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Βεργίνης, εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού.

Η αποστολή των “κίτρινων” θα πραγματοποιήσει αύριο (31/08) το πρωί τη τελευταία της προπόνηση στο Άργος Ορεστικό και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα αναχωρήσει για το Μέτσοβο.

Εκεί θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (01/09) το μεσημέρι (13:30), σε φιλικό αγώνα (κεκλεισμένων των θυρών) τον Ολυμπιακό, ο οποίος προετοιμάζεται στην ορεινή κωμόπολη του Νομού Ιωαννίνων».