Για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον Άρη αλλά και τις φιλοδοξίες του ενόψει της νέας σαιζόν, μίλησε ο Μανώλης Σιώπης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Aris TV:

 Για τα αρχικά του συναισθήματα και το σήριαλ δύο μηνών:

«Βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Υπήρχε καθυστέρηση δύο μηνών. Θα σας πω τι με έκανε να έρθω στην ομάδα. Καταρχάς ότι με πίστεψε όλο αυτό το διάστημα και με διεκδικούσε, αλλά και αυτός ο μαγικός κόσμος που έχει. Θα ήθελα να τους πω κάτι. Αν γίνεται να τους δω να γεμίζουν το γήπεδο την Κυριακή».

Για το νέο πρότζεκτ του Άρη και το αν είναι έτοιμος:

«Είμαι πανέτοιμος. Θα δουλέψω σκληρά. Αυτό που θα ήθελα να πω και η υπόσχεση που μπορώ να δώσω, είναι ότι θα δώσω και την ψυχή μου για την ομάδα».

Για τις φιλοδοξίες του:

«Δεν θα τις έλεγα πολύ ταπεινές. Κοιτάω πολύ ψηλά, το ίδιο κοιτάει και η ομάδα. Ένα ακόμα κίνητρο που μου έδωσε η ομάδα, είναι οι στόχοι που έχει θέσει. Θέλω να πάμε την ομάδα του Άρη όσο ψηλότερα γίνεται».

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από αυτόν:

«Από τον Μανώλη Σιώπη μπορεί να περιμένει να τα δίνει όλα μέσα στον αγώνα σύμφωνα με αυτά που θέλει ο προπονητής. Να κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν ομαδικά και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τη νέα σεζόν:

«Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Εγώ προσωπικά κοιτάω κάθε ματς ξεχωριστά. Οι στόχοι μου είναι πολύ υψηλοί, όπως και του Άρη. Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε την ομάδα και γιατί όχι και έναν τίτλο».

Για την θερμή υποδοχή του κόσμου του Άρη:

«Καταρχάς νιώθω ότι δεν ήμουν στην οικογένεια του Άρη και πριν καν έρθω, μπήκα. Μου δίνει τεράστια ώθηση να δουλέψω ακόμα περισσότερο. Αν με πιστεύει η ομάδα, δίνω τη ψυχή μου για την ομάδα. Αυτό έχω βιώσει μέχρι στιγμής και δεν έχω βγει στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω πολύ να παίξω για αυτή την ομάδα και θα δώσω και τη ψυχή μου».

Για το «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Σε τέτοιες δύσκολες χρονιές όπως η φετινή, θα είναι ο 12ος παίκτης. Θα τον χρειαστούμε δίπλα μας και θα κάνουμε τα πάντα. Όπως βλέπεται και ο πρόεδρος έχει κάνει τα πάντα για να πάει ψηλά η ομάδα, γιατί είναι μεγάλη ομάδα και τρέφεται από τίτλους. Τον θέλουμε δίπλα μας για να φέρουμε εις πέρας όλα τα όνειρα του κόσμου».

Για την πρώτη εικόνα του Άρη στη Λαμία και τις δυνατότητες της ομάδας:

«Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό υλικό και έναν πολύ καλό προπονητή. Επειδή υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, υπάρχει η έλλειψη ομοιογένειας. Θα γίνει και αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Άρη και πόσο μάλλον σε μια ποιοτική ομάδα όπως φέτος και θα βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας για να φτάσει ο Άρης εκεί που πρέπει».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Μανώλη Σιώπη: