Για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την ατμόσφαιρα που περιμένουν μίλησε μεταξύ άλλων ο κεντρικός αμυντικός της Μπενφίκα, Ρούμπεν Ντίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ δήλωσαν πως θα... πεθάνουν για την πρόκριση: Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι για την πρωτοβουλία στο γήπεδο. Θα κάνουμε τα πάντα για το στόχο μας και δεν ανησυχούμε για τον αντίπαλο μας.

 Για το ότι ο Μάτος ανέφερε πως η Μπενφίκα ήταν το φαβορί στο πρώτο παιχνίδι αλλά πλέον είναι πιο ισορροπημένο: Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Είναι ένα ματς που έχει περάσει όμως και δεν μειώνει το κίνητρο μας και την θέληση να περάσουμε και να τα δώσουμε όλα στο αυριανό παιχνίδι.

 Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου που περιμένουν: Περιμένουμε αμείωτη υποστήριξη του κόσμου προς τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα της Τούμπας όμως αυτός είναι ένας εξωτερικός παράγοντας. Είναι βέβαια σημαντικό αλλά θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας.

 Για το αν φαντάζει βαρύ φορτίο ένας πιθανός αποκλεισμός για την Μπενφίκα: Σε καμία περίπτωση. Το μυαλό μας είναι στο να περάσουμε και να είμαστε έτοιμοι γι΄αυτό.