Ο Δημήτρης Γουλιέλμος, μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Άρης, Νίκο Κάλλεν, παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση στο Άργος Ορεστικό και είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει για λίγο με τους παίκτες.

Στο κλειστό του Άργους Ορεστικού βρέθηκαν και φίλαθλοι του Άρη οι οποίοι απέσπασαν αυτόγραφα αλλά και φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες της ομάδας.

aris_4.jpg

"Ανοικτή για τους φίλους του Αρη της Καστοριάς είναι η σημερινή (27/08) απογευματινή προπόνηση της ομάδας, το δεύτερο μέρος της οποίας γίνεται στο κλειστό γήπεδο του Άργους Ορεστικού. Οι φίλοι της ομάδας μας υποδέχθηκαν με συνθήματα τον Βαγγέλη Αγγέλου και τους παίκτες του και δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα εντός του γηπέδου", ανέφερε το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης για την παρουσία του Γουλιέλμου, ανέφερε:

"Ο Δημήτρης Γουλιέλμος και ο Νίκος Κάλλεν παρακολουθούν και το δεύτερο μέρος της σημερινής απογευματινής προπόνησης που διεξάγεται αυτή την ώρα στο κλειστό του Άργους Ορεστικού, παρουσία φίλων του Αρη στις κερκίδες του γηπέδου".

tet-a-tet_goulielmou_paikton_pics_2.jpg

Είδαν την πρεμιέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας

Τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας κόντρα στην Λαμία για την πρεμιέρα της Super League, παρακολούθησαν οι καλαθοσφαιριστές του Αρη.

"Οι παίκτες του Αρη παρακολουθούν όλοι μαζί στο ξενοδοχείο στη Καστοριά τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τη Λαμία και βρίσκονται στο πλευρό του Πάκο Ερέρα και των παικτών του!" ανέφερε η σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ.

 vlepoun_ari_oi_paiktes_tou_aggelou_pics_3.jpg