Στην διαχείριση του έμψυχου δυναμικού που διαθέτει τόσους πολλούς και καλούς παίκτες, στάθηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Σπύρος Μπαξεβάνος, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πάει για την πρώτη θέση.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του "Γηραιού" στο περιθώριο της πρώτης στο Καυτανζόγλειο:

«Είναι απολύτως θετικό το γεγονός ότι έχω στη διάθεσή μου πολλά αγωνιστικά εργαλεία. Η ομάδα έχει αποκτήσει υψηλή ποιότητα και το επίπεδο των προπονήσεων ανέβηκε θεαματικά. Αυτό, που πρέπει να κάνουμε, είναι να δουλέψουμε εντατικά ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα. Ο πιο δύσκολος τομέας στη δουλειά μας τώρα είναι η διαχείριση αυτού του έμψυχου δυναμικού, καθώς όταν διαθέτεις τόσο πολλούς και τόσο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι πιο περίπλοκο. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι θα βάλουμε πάνω από όλα και όλους το συμφέρον του Ηρακλή, το οποίο άλλοι θα κληθούν να υπηρετήσουν αγωνιζόμενοι ολόκληρα παιχνίδια και άλλοι λιγότερο. Δεν μας αφορά πόσοι θα ανέβουν, διότι εμείς πάμε για να κάνουμε το χρέος μας και να πάρουμε την πρώτη θέση».

Κατσαμπής: Αγωνιστικά είμαστε πανίσχυροι

Αισιόδοξος για το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας εμφανίστηκε ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπής.

Στο περιθώριο της πρώτης στο Καυτανζόγλειο, ο Τάσος Κατσαμπής δήλωσε:

«Σε αγωνιστικό επίπεδο διαθέτουμε ό,τι καλύτερο. Έχουμε δύο ισάξιες ενδεκάδες και έναν κόσμο απίστευτα διψασμένο για την επιτυχία, ο οποίος συμπαρίσταται με πάθος στην ομάδα. Αυτό, που απομένει, είναι να τελειώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα με το ιδιοκτησιακό, προκειμένου να είμαστε πανέτοιμοι σε όλα τα επίπεδα. Αυτήν την ομάδα θα έπρεπε να θέλει να την αποκτήσει κάθε επιχειρηματίας. Εγώ, αν είχα την οικονομική δυνατότητα, θα έπαιρνα με κλειστά μάτια τον Ηρακλή. Θα έχουμε τεράστιο συναγωνισμό εντός ομάδας και κανείς δεν θα μπορέσει να πάρει φανέλα βασικού σπίτι του. Καθημερινά επιδιώκω να περάσω στους παίκτες μας την ιδιαιτερότητα του να αγωνίζεσαι στον Ηρακλή και την αντίληψη για το πόσο βαριά είναι η φανέλα του».