Ο δικηγόρος Θεόδωρος Καζαντζίδης, μίλησε με αφορμή την επικείμενη ενασχόληση με το διοικητικό κομμάτι της νέας ΠΑΕ Ηρακλής του επιχειρηματία, Καρίμ Σορούρ, τον οποίο εκπροσωπεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά σχολίασε: «Ο Καρίμ Σορούρ ενδιαφέρεται και σήμερα πήραμε στα χέρια μας τη βεβαίωση από την επιτροπή φιλάθλου πνεύματος, η οποία είναι απαραίτητη για την άδεια από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού. Αυτό δείχνει ότι εμείς κάνουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για να προχωρήσουμε στην αγορά του Ηρακλή και πήραμε το χαρτί που είναι πολύ απαραίτητο και για τον κύριο Σορούρ και για την γυναίκα του. Η πληροφόρησή μου είναι ότι ο κύριος Σορούρ ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Ηρακλής και περιμένει να ανοίξει ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρίας και αμέσως μετά να κάνει ανακοίνωση η διοίκησης του Ηρακλή στις εφημερίδες για τους ενδιαφερόμενους. Αμέσως μετά, θα καταθέσει τα χρήματα στον λογαριασμό για την αγορά των μετοχών».

Τέλος, είπε: «Από την στιγμή που όλα πάνε καλά, ο κύριος Σορούρ θα πρέπει να έρθει στην Ελλάδα για να αναλάβει τον Ηρακλή. Θα περιμένουμε εξελίξεις τις επόμενες μέρες».