Ο υποψήφιος αγοραστής του Ηρακλή, Τομ Παπαδόπουλος, άνοιξε τα "χαρτιά" του και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για την "κυανόλευκη" ΠΑΕ.

Η απόκτηση του ΑΦΜ, άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την σύσταση της νέας ΠΑΕ Ηρακλής. Καρίμ Σορούρ και Τομ Παπαδόπουλος, είναι οι δύο υποψήφιοι μεγαλομέτοχοι του "Γηραιού".

Και αν ο πρώτος, ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας, μέσω δηλώσεών του ίδιου ή του δικηγόρου του έχει τοποθετηθεί πολλές φορές σχετικά με το ενδιαφέρον του, ο Τομ Παπαδόπουλος, το έπραξε για πρώτη φορά σήμερα.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στο sdna.gr:

Ο ομογενής επιχειρηματίας που την περσινή χρονιά βοήθησε χορηγικά μέσω της εταιρείας του την ΠΑΕ Αρης και ζει μόνιμα στη Φιλαδέλφεια της Αμερικής, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, λέγοντας: "Με ενδιαφέρει 100% ο Ηρακλής, είμαι σε συζητήσεις και θέλω να αναλάβω εξ' ολοκλήρου την ομάδα".

Δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζει δίχως καμία αμφιβολία, πως οι προθέσεις του δεν είναι μόνο στο να βοηθήσει μέσω χορηγίας τον σύλλογο, αλλά επιθυμεί να γίνει αυτός ο κάτοχος των μετοχών της νέας εταιρείας.

Σε ερώτηση για το στάδιο που βρίσκονται οι ως τώρα συζητήσεις του μας είπε: "Μιλάμε με τους ανθρώπους του Ηρακλή, γνωρίζω τι χρειάζεται για να γίνω μεγαλομέτοχος. Αυτό που με απασχολεί και εξετάζω με τους συνεργάτες μου είναι το θέμα των χρεών της παλιάς ΠΑΕ. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι ισχύει και τι χρέη θα αναλάβουμε. Όπως καταλαβαίνετε είναι πράγματα που μας απασχολούν, θέλουμε να έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα. Είναι μία διαδικασία που θα χρειαστεί χρόνο για να ξεκαθαρίσει", είπε και πρόσθεσε: "Γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει χρόνος, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε τον Ηρακλή, με όποιον τρόπο μπορούμε, ακόμα και αν δεν έχουμε τις μετοχές στην κατοχή μας".

Σε ερώτηση, για το αν μαζί του είναι και ο άμεσος συνεργάτης του, Νικ Σακίεβιτς, απάντησε: "Φυσικά. Ο Νικ είναι άνθρωπος που είναι πάντα δίπλα μου και από κοινού συζητάμε για τον Ηρακλή".

Ο Τομ Παπαδόπουλος, που η εταιρεία μαρμάρων που έχει, αποτελεί εκ των χορηγών της ομάδας μπάσκετ του NBA, Φιλαδέλφεια 76ερς και όχι μόνο, πρόσθεσε: "Ο Ηρακλής για εμάς προέκυψε το τελευταίο διάστημα. Γνωρίζω πως υπάρχει κι άλλος ενδιαφερόμενος, όμως εμείς προσπαθούμε να κερδίσουμε τον χρόνο για να πάρουμε την ομάδα".

Κλείνοντας, ο κ. Παπαδόπουλος, έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο του Ηρακλή: "Θέλω ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα. Ο Ηρακλής είναι ιστορικός σύλλογος και μακάρι όλα να πάνε καλά".