Την πρώτη τους γνωριμία με τους συμπαίκτες τους είχαν σήμερα οι νέοι παίκτες του ΠΑΟΚ, Γιανίκ Μορέιρα και Γούιλιαμ Χάτσερ.

Οι δύο τους μαζί με τον Φιλ Γκος πέρασαν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ενσωματώνονται σιγά σιγά με την υπόλοιπη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τα νέα της προπόνησης:

"Με μια απαιτητική προπόνηση και με νέα πρόσωπα ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ…

Οι παίκτες βρέθηκαν στο “PAOK Sports Arena” λίγο πριν από τις 10 το πρωί και ακολούθησαν ένα πρωτότυπο πρόγραμμα ασκήσεων υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Βασιλείου.

Αρχικά οι παίκτες του ΠΑΟΚ, έκαναν ασκήσεις αντίδρασης και ταχύτητας με την τεχνολογική βοήθεια του Fitlight Trainer, στη συνέχεια προπονήθηκαν σε ασκήσεις αντίληψης με παιχνίδια τύπου… τρίλιζας (tic tac toe), ενώ σε μεγάλο μέρος του προγράμματος χρησιμοποιήσαν τις ειδικές μάσκες (elevation mask), οι οποίες ενισχύουν την αντοχή.

Νωρίτερα, οι Phil Goss, Yanick Moreira και William Hatcher βρέθηκαν στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης για να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Οι τρεις τους βρέθηκαν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με τον Phil Goss να ενσωματώνεται σε αυτή και τους Yanick Moreira και William Hatcher να έχουν μια πρώτη γνωριμία με τους νέους τους συμπαίκτες και να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα".

Δείτε το βίντεο: