Μόνο με εισιτήριο θα μπορούν να μπουν στις κερκίδες της Τούμπας τα παιδιά όλων των ηλικιών, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα την προσεχή Τετάρτη (29/8). 

Με βάση την σχετική οδηγία της UEFA, για λόγους ασφαλείας στους αγώνες του Champions League τα παιδιά όλων των ηλικιών μπαίνουν στο γήπεδο μόνο με εισιτήριο. 

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι-ρεβάνς του Δικεφάλου με την ομάδα της Λισαβόνας για τα play off του Champions League είναι στις προδιαγραφές των αναμετρήσεων για τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπως και όλα τα ματς αυτής της φάσης. Θα ακουστεί ο ύμνος του Champions League και θα υπάρχει και το σεντόνι με τα αστέρια, όπως θα ισχύσουν και όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. 

Έτσι, ακόμη και τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο για να μπουν στις εξέδρες και να παρακολουθήσουν τον αγώνα, όπως απαιτείται από την UEFA. Δεν θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών, όπως συμβαίνει στους υπόλοιπους αγώνες στην Τούμπα.