Αποφόρτιση με βάρη και… πισίνα για την ομάδα μπάσκετ του Άρη

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Άρη ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται, με το σημερινό πρόγραμμα να έχει χαρακτήρα… αποφόρτισης και τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ κάνοντας ασκήσεις με βάρη και σε πισίνα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

Χαρακτήρα αποφόρτισης είχε η σημερινή (26/08) προπόνηση για τους παίκτες του Άρη. Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι συνεργάτες του κατήρτισαν ένα πρόγραμμα ενεργητικής αποκατάστασης, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις με βάρη και πισίνα με τους παίκτες να χωρίζονται σε δυο γκρουπ.

Η μείωση της έντασης ήταν απαραίτητη για τους “κίτρινους”, μετά από τις δυνατές προπονήσεις των προηγούμενων ημερών στο Άργος Ορεστικό, όπου η ομάδα μας πραγματοποιεί από την περασμένη Πέμπτη (23/08) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αύριο (27/08), οι παίκτες του ΑΡΗ επιστρέφουν στις διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, ενώ τη Τρίτη (28/08) το απόγευμα θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι (κεκλεισμένων των θυρών) απέναντι στη Καστοριά, στο κλειστό γήπεδου του Άργους Ορεστικού.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.