Με Βέρνμπλουμ η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Αστέρα

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Την προετοιμασία του για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσε χθες ο ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, η οποία έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την πρώτη αποστολή του φετινού πρωταθλήματος.

Εντός αποστολής βρίσκεται ο Πόντους Βέρνμπλουμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Το Champions League είναι μια πρόκληση κι ένα όνειρο ετών. Αυτή τη στιγμή όμως, δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ. Τώρα υπάρχει μόνο η Super League και η πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης στη διψασμένη για καλό ποδόσφαιρο Τούμπα των 20.112 εισιτηρίων διαρκείας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άλλωστε ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα από το πρώτο λεπτό και να τη βοηθήσει να ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε όλους του ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά, ωστόσο δεν θα έχει στη διάθεσή τους τιμωρημένους από τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Μαουρίσιο και Βαρέλα .

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και αφορούσε την τακτική και τις στημένες φάσεις. Ο Αλίν Τόσκα λόγω της ταλαιπωρίας του ταξιδιού του και των εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε προτιμήθηκε να ξεκουραστεί και να ξεκινήσει τις προπονήσεις από αύριο Σάββατο (25.08) μαζί με τους παίκτες εκτός αποστολής.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για την αναμέτρηση κόντρα στους Αρκάδες είναι οι εξής: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Κάνιας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ“.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.