ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Προστατεύουμε την ομάδα, το σπίτι, την ιδέα μας! Ζούμε κάθε στιγμή προς τον τίτλο

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της ομάδας για την συμπεριφορά τους στην Τούμπα ενόψει του νέου πρωταθλήματος που αρχίζει, ώστε να αποφύγουν οι “ασπρόμαυροι” πιθανές τιμωρίες. Παράλληλα, δίνει το σύνθημα: “Ζούμε όλοι μαζί κάθε στιγμή προς την κατάκτηση του τίτλου”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος και με δεδομένο πως η Τούμπα θα είναι σε κάθε αγώνα γεμάτη με βάση τον εντυπωσιακό αριθμό εισιτηρίων διαρκείας, είναι απαραίτητο όλοι μαζί να διαφυλάξουμε πως την πορεία προς τον τίτλο θα την βαδίσουμε όλοι μαζί!

Ο νέος Πειθαρχικός Κώδικας επιφυλάσσει ακόμη σκληρές τιμωρίες που φτάνουν ως την αφαίρεση βαθμών και κεκλεισμένων των θυρών αγώνες για την ρίψη αντικειμένων, πυρσών, κροτίδων και βεγγαλικών. Πέρα από αυτό πολύ μεγάλες τιμωρίες που φτάνουν ως το κλείσιμο της έδρας επιφυλάσσονται και για το απλό άναμμα πυρσών, βεγγαλικών κλπ κατ´ εξακολούθηση, ενώ ασφαλώς οι τιμωρίες είναι αδυσώπητες για οποιαδήποτε είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν θέλουμε να ζητήσουμε από τους φιλάθλους μας απλά να σεβαστούν τους κανόνες. Θέλουμε να κατανοήσει και ο τελευταίος πως η προσπάθεια για τίτλους και διακρίσεις μπορεί να λειτουργήσει μόνο αν όλοι -μηδενός εξαιρουμένου- έχουμε τον ίδιο στόχο!

Η άψογη συμπεριφορά χιλιάδων και με συνέπεια σε όλους τους αγώνες πέρυσι πρέπει να είναι ο οδηγός. Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε όλα τα εμπόδια -και ήταν πολλά- για να βρίσκεται σήμερα στην καλύτερη φάση της σύγχρονης ιστορίας του και να ξεκινά με πραγματικά μεγάλες προσδοκίες τη σεζόν!

Προστατεύουμε την ομάδα μας, το σπίτι μας, την ιδέα μας! Ζούμε όλοι μαζί κάθε στιγμή προς την κατάκτηση του τίτλου!

Ευχαριστηθείτε κάθε λεπτό της συναρπαστικής σεζόν που ξεκινά!

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.