ΠΑΟΚ και ΑΕΚ βρίσκονται ένα βήμα μακριά από τη φάση των ομίλων του Champions League και αναμένεται να εισπράξουν πολλά εκατομμύρια ευρώ από την UEFA. Δείτε αναλυτικά τα ποσά.

Σε περίπτωση που οι δύο ελληνικές ομάδες εξασφαλίσουν την παρουσία στους ομίλους του Champions League τότε θα βάλουν στα ταμεία τους από 15.250.000 ευρώ!

Επίσης, η UEFA δίνει 2,7 εκατ. ευρώ για κάθε νίκη στον όμιλο, ενώ η ισοπαλία προσφέρει 900.000 ευρώ και ταυτόχρονα υπάρχει το market pool, το οποίο βέβαια θα εξαρτηθεί από το αν θα περάσουν και οι δύο ελληνικές ομάδες ή ένας εκ των δύο Δικεφάλων.

Πάντως σε περίπτωση αποκλεισμού και συνέχειας στο Europa League τα χρήματα που θα πάρουν επίσης δεν είναι λίγα. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα εισπράξει 5 εκατ. ευρώ για τη συμμετοχή στα Play Offs, ενώ θα έχει διασφαλίσει και 2,92 εκατ. ευρώ για την είσοδο στους ομίλους του Europa League. Φυσικά και εκεί υπάρχει market pool το οποίο εξαρτάται από τον αριθμό των ελληνικών ομάδων, αλλά και μπόνους νίκης (570.000 ευρώ) - ισοπαλίας (190.000 ευρώ).