Για "σκληρή ισοπαλία" και "διάσωση στην Ελλάδα" γράφουν οι πορτογαλικές εφημερίδες στα πρωτοσέλιδά τους μία ημέρα μετά το ισόπαλο 1-1 στον αγώνα Μπενφίκα-ΠΑΟΚ για τα play off του Champions League. 

Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη στη ρεβάνς και οι Πορτογάλοι το γνωρίζουν πολύ καλά για αυτό και η «Record» βγήκε σήμερα με τίτλο: «Διάσωση στην Ελλάδα» και συνέχισε: «Μπενφίκα έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ»!

record_10.jpg

Η άλλη αθλητική εφημερίδα της Πορτογαλίας, η «O' jogo» βάρεσε καμπανάκι για τη Μπενφίκα έχοντας στο πρωτοσέλιδο της τον Πίτσι να δαγκώνει τη φανέλα του και να γράφει: «Red Alert» σημειώνοντας: «Η Μπενφίκα έχασε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε το προβάδισμα στους Έλληνες»

ojogo_8.jpg

Η Abola χρησιμοποίησε και αυτή την ίδια φωτογραφία με τον Πίτσι, αλλά έχοντας τον ως προφίλ και έγραψε για το 1-1 της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ, έχοντας τίτλο: «Σκληρή ισοπαλία», ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Πασχαλάκη για τις αποκρούσεις του.

abola_11.jpg

Οι εφημερίδες «Jornal de noticias» και «Correio da manha» στάθηκαν στα εκατομμύρια που φαίνεται πως χάνει η ομάδα της Λισαβόνας από τον ενδεχόμενο αποκλεισμό από τον «δικέφαλο του Βορρά». Η πρώτη κυκλοφόρησε σήμερα με πρωτοσέλιδο: «Η Μπενφίκα... πετάει εκατομμύρια» και η δεύτερη: «Χαμένα εκατομμύρια».

jornal.jpg

correiro_da_majna.jpg