Ο εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Μπενφίκα, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, σχολίασε το πέναλτι με το οποίο προηγήθηκαν οι Πορτογάλοι και μίλησε για τον χαρακτήρα που έχει χτίσει η ομάδα του.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το σημερινό αποτέλεσμα: "Σίγουρα ήταν μία δύσκολη έδρα, αλλά το περιμέναμε αυτό. Δεχθήκαμε το γκολ σε μία δύσκολη στιγμή, αλλά δείξαμε μέταλλο και χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να κρατάμε το μηδέν πίσω. Ήμασταν σοβαροί και πειθαρχημένοι σήμερα. Αν το κάνουμε αυτό και στα άλλα παιχνίδια, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Για τη φάση του πέναλτι: "Δεν έχω άποψη. Είδαμε λίγο στο ημίχρονο κάποια πράγματα, αλλά νομίζω δεν υπάρχει πέναλτι. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα και με τέτοιες διαιτησίες".

Για το δεύτερο ματς με την Μπενφίκα, αλλά και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: "Είναι δύο παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να γίνει καλή διαχείριση. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό, είναι πολλά τα παιχνίδια".

Ακπόμ: Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία

Για το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και για τα όσα έχει προλάβει να ζήσει στον Δικέφαλο μίλησε ο Τσούμπα Ακπόμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Εγώ νιώθω έτοιμος. Στο χέρι του προπονητή είναι το πότε θα με βάλει να παίξω. Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα και που πήρα μερικά λεπτά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ο προπονητής μου δείχνει ότι με πιστεύει και είναι σημαντικό για μένα».

Όσο για τον ΠΑΟΚ: «Είδα το πάθος των οπαδών μας που ταξίδεψαν κι εδώ, τόσο μακριά και καταλαβαίνω ότι θέλουν πολύ την πρόκριση. Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία. Είμαι λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά αρχίζω κι εγώ να αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα και όταν μου πει ο προπονητής, να μπω να παίξω θα το κάνω»