Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στάθηκε στο ότι η Μπενφίκα δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της, ενώ σημείωσε πως αν η ομάδα του δείξει το ίδιο πρόσωπο και στην Τούμπα, θεωρητικά δεν θα έχει πρόβλημα για την πρόκριση.

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε γκολ τη μοναδική ευκαιρία που έκανε.

Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Στην Τούμπα, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά σήμερα δείξαμε ότι είμαστε ισχυροί. Αν παίξουμε με τον ίδιο τρόπο, νομίζω πώς έχουμε πιθανότητες για να περάσουμε», ανέφερε.

Πίτσι: Συνηθισμένοι στις αντίξοες συνθήκες

Ο σκόρερ και πρωταγωνιστής της Μπενφίκα, Πίτσι, αμέσως μετά την ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Ντα Λουζ στάθηκε αισιόδοξος, τονίζοντας πως οι Πορτογάλοι είναι συνηθισμένοι σε αντίξοες συνθήκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε συνηθισμένοι σε αντίξοες συνθήκες. Συναντήσαμε ένα πολύ σύνθετο περιβάλλον στην Τουρκία (σ.σ. κόντρα στην Φενέρμπαχτσε).

Πετύχαμε να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Ζαρντέλ: Ικανοποιημένος από την εικόνα και όχι από το αποτέλεσμα

Ο αρχηγός της Μπενφίκα, Ζαρντέλ, μίλησε αμέσως μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ομάδα του τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι ικανοποιημένος από το αποψινό αποτέλεσμα στο Ντα Λουζ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός των Πορτογάλων:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά με την εικόνα ναι. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, εξουδετερώνοντας τις δυνάμεις του ΠΑΟΚ.

Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας.

Αυτό το παιχνίδι μας δίνει εμπιστοσύνη, διότι γνωρίζουμε ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει επιστροφή τώρα και πρέπει να επικεντρωθούμε στο δεύτερο παιχνίδι».