Η πρώτη προπόνηση του νέου Άρη με… ελπίδα, όνειρο και χιούμορ (ΦΩΤΟ)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο νέος Άρη βρέθηκε σήμερα (13/08) στο γήπεδο. Με την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας στο «Nick Galis Hall» ξεκίνησε η προετοιμασία, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Οι παίκτες συναντήθηκαν με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, αφού πέρασαν από συνέντευξη από τον γυμναστή της ομάδας, Παναγιώτη Ζάλογγο και μετά έπιασαν δουλειά.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά εισαγωγικές ασκήσεις ενδυνάμωσης, υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Ζάλογγου και στη συνέχεια οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο για προπόνηση μπάσκετ, κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου και των Σάββα Καμπερίδη, Δημήτρη Νικολαΐδη και Βαγγέλη Σπυρίδη.

mp-877655-proti-proponisi-aris-mpasket-2018-08-13.jpg

Οι παίκτες του Αρη θα υποβληθούν αύριο (14/08) στις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις στο Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης «Metrisis».

Αγγέλου: «Ελπίδα, όνειρο και χιούμορ»

screenshot_2.png

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν ο προπονητής της ομάδας του Άρη, Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

«Ξεκινάμε τη φετινή προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι στη διαδρομή της θα υπάρχουν ‘αναταράξεις’, αλλά όπως έχει πει ο Γερμανός φιλόσοφος, ImmanuelKant ‘οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται συνήθως με τρεις τρόπους: την ελπίδα, το όνειρο και το χιούμορ».

mp-877662-proti-proponisi-aris-mpasket-2018-08-13.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.