Η μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία, μετά την ανατροπή που υπήρξε στην υπόθεση.

Σημερινό δημοσίευμα ρωσικής ιστοσελίδας, υποστηρίζει πως ο Σουηδός βρίσκεται κοντά στον Δικέφαλος, καθώς όπως αναφέρουν οι Ρώσοι ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει την έγκριση για να προχωρήσει η απόκτησή του. 

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "Sport-express.ru" υποστηρίζει πως ο ΠΑΟΚ αυτή τη φορά έστειλε το συμβόλαιο στον παίκτη για να το υπογράψει πρώτα και μετά να τον προσκαλέσει στη Θεσσαλονίκη ξανά για να ανακοινωθεί.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά πως: "Μόνο εάν υπογράψει ο Βέρνμπλουμ, θα πάρει πρόσκληση για να πάει στη Θεσσαλονίκη και θα παρουσιαστεί επίσημα από το κλαμπ. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι η μεταγραφή έχει καθυστερήσει αρκετές εβδομάδες".

Επίσης, από το ρωσική ΜΜΕ αναφέρεται και πως ο ΠΑΟΚ έχει προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Σουηδό με ετήσιες απολαβές 1,8 εκ. ευρώ και πως ο ποδοσφαιριστής έχει αποδεχθεί αυτή την πρόταση και θέλει να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.